News

Computable nomineert EIT Digital Master School voor Opleider van het Jaar award

EIT Digital Master School

EIT Digital Master School

EIT Digital Master School

EIT Digital Master School

Computable

ICT vakblad Computable heeft de EIT Digital Master School genomineerd voor de Computable Awards 2019 in de categorie ICT opleider. De jury heeft deze school, samen met negen andere ICT opleiders, geselecteerd vanwege haar onderscheidend vermogen. De Winnaar wordt op 29 Oktober bekendgemaakt. Het publiek kan vanaf 4 juli stemmen. 

Negen Computable experts hebben tientallen voorstellen beoordeeld. Hun oordeel ligt ten grondslag aan de jury selectie die tien opleiders heeft gecategoriseerd als waardig voor de titel ICT Opleider van het Jaar. De jury leden zijn: Jeroen Aris (iB&X HSE), Bart van der Mark (Atos), Reza Sarshar, Marjolein Schuurhuis (Friesland Campina) en Fred Streefland (Palo Alto Networks).

Vereerd

Roberto Prieto, Chief Education EIT Digital is blij met deze nominatie. “We zijn erg vereerd dat het ICT vakblad Computable de EIT Digital Master School heeft genomineerd voor de titel ICT Opleider van het jaar. In de Master school opleidingen krijgen de studenten boven op de technische kennis ook innovatie en ondernemerschapsvaardigheden aangeleerd zodat zij weten hoe ze technologie kunnen vertalen naar nieuwe business. Onze studenten zijn daarom erg gewild bij bedrijven. Ze spreken zowel de taal van het zakendoen als van de technologie. Dat is precies wat een sterk digitaal Europa nodig heeft.”   

De EIT Digital Master School

De EIT Digital Master School is een samenwerking tussen 17 top technische universiteiten in Europa. De studenten kiezen twee universiteiten in Europa waarom ze een van de zeven technische masters volgen. Na het succesvol afronden van de tweejarige studie, inclusief stage en een twee week durende Summer School, ontvangen ze twee diploma’s en een certificaat van de European Institute of Innovation and Technology (EIT). 

Studenten kunnen uit een van deze zeven technische programma’s kiezen

Stemmen

Het jury oordeel bepaalt voor vijftig procent wie de titel Opleider van het Jaar mag dragen. Het publiek mag tussen 4 juli en 11 oktober stemmen via de Computable  website. Zowel het jury-oordeel als de publieksstemming maakt vijftig procent uit van het finale oordeel. De finale wordt gehouden tijdens een gala in Utrecht op 29 oktober.

Genomineerden

De andere genomineerden voor Opleider van het Jaar zijn:

Vote for us!

EIT Digital Master School graduates

© 2010-2020 EIT Digital IVZW. All rights reserved. Legal notice. Privacy Policy.
 

EIT Digital supported by the EIT