News

Bookit hakee kasvua liittymällä EIT Digitalin kansainväliseen kumppaniverkostoon

Turvallisen ja vaivattoman mobiilin asiakaskokemuksen edelläkävijä, ja sekä pioneeri Bookit Oy liittyy EIT Digitalin kansainväliseen kumppaniverkostoon

Turvallisen ja vaivattoman mobiilin asiakaskokemuksen edelläkävijä, ja sekä pioneeri Bookit Oy liittyy EIT Digitalin kansainväliseen kumppaniverkostoon

Bookit

Turvallisen ja vaivattoman mobiilin asiakaskokemuksen edelläkävijä, ja sekä pioneeri Bookit Oy liittyy EIT Digitalin kansainväliseen kumppaniverkostoon. Bookit uskoo, että toimiminen euroopanlaajuisessa verkostossa niin kehityshankkeiden kuin yhteisten asiakkuuksien kautta auttaa yhtiötä avaamaan uusia markkinoita. EIT Digital on Euroopan johtava avoin innovaatio-organisaatio, joka toiminnallaan yhdistää noin 130 johtavaa eurooppalaista teollista toimijaa, kasvuyritystä, yliopistoa ja tutkimuslaitosta.

Bookitin mobillialusta auttaa yrityksiä ympäri maailman rakentamaan arvokkaampia asiakassuhteita ja liikkuvaa asiakaskokemusta varmistamalla, että oikea viesti toimitetaan oikealle asiakkaalle oikeaan aikaan. Päivittäin koordinoitavien kohtaamisten määrä lasketaan sadoissa tuhansissa. Bookitin asiakkaita ovat maailman johtaviin kuuluvat logistiikka-, matkailu-, tele-, media ja maksunvälitysalan yhtiötä, kuten Amadeus, Nets, AVIS, DHL, Schenker, Finnair, Posti, VR ja Nokian Renkaat.

Bookitin kehittämä teknologia vahvistaa yritysten asiakassuhteita tarjoamalle näiden väliseen dialogiin kaikkikanavaisen mobiiliratkaisun. Asiakaskohtaamisen arvoa vahvistaa edelleen olemassa olevan asiakastiedon ja markkinaymmärryksen mukaan tuominen. Nykyajan monikanavaisen ja keskustelumuotoisen viestinnän ajattelumallin mukaisesti kanssakäyminen on riippumatonta datayhteydestä tai kanavasta.

“EIT Digital herätti kiinnostuksemme, koska se antaa suomalaiselle teknologiayritykselle mahdollisuuden verkostoitua eurooppalaisella tasolla. Tunnetusti Suomen ulkopuolisille markkinoille meno on suomaisille kasvuyrityksille ollut vaikeaa, ja EIT Digitalin avulla siihen avautuu uudenlaisia keinoja”, Bookit:n operatiivisesta liiketoiminnasta vastaava johtaja (COO) Akif Ali kertoo.

”Toivomme, että löydämme EIT Digitalin kautta fokuksessamme oleviin kehittämiskohteisiin kumppaneita ja molemminpuolista lisäarvoa. Uusien markkinoiden avaaminen helpottuu, kun meillä on käytössämme Euroopan laajuinen verkosto, jossa voimme operoida niin kehityshankkeiden kuin yhteisten asiakkuuksienkin kautta”, hän jatkaa.

”Uskon, että Bookitin vahvan teknologia- ja IPR-osaamisen avulla EIT Digitalin eurooppalaiset partnerit voivat saada kilpailuetua erityisesti asiakasprosessien ja verkkokaupan sovelluksissa. Vahvan vision omaavan ja innovatiivisen yrittäjän, Jukka Salosen, perustamana sekä kotimarkkinaltaan Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin kasvaneena se myös toimii esimerkkinä ja kannustimena kasvuyritysohjelmaamme kuuluville yrityksille ”, EIT Digitalin Suomen johtaja Marko Turpeinen sanoo.

Bookit Oy lyhyesti

Vuonna 1999 Jukka Salosen perustama Bookit Oy:n teknologia ja osaaminen mahdollistavat kaikkikanavaisen, sekä vaivattoman asiakaskokemuksen. Bookit tarjoaa laajan joukon mobiiliviestintä ja vuorovaikutusratkaisuja sekä helpon maksamisen sovelluksia, jotka tehostavat asiakkaan liiketoimintaa ja tuovat mitattavia kustannussäästöjä. Bookit Oy:n palveluksessa on noin 20 työntekijää ja sillä on toimistot sekä Helsingissä, että Yhdysvalloissa Dallasissa.

© 2010-2020 EIT Digital IVZW. All rights reserved. Legal notice. Privacy Policy.